Diensten en Tarieven

Marre Slikker IT Diensten

De naam verklapt het al: ik bied IT Diensten aan. Ik houdt me dagelijks bezig met website ontwikkeling voor het MKB, ook voor verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik inzetbaar voor andere IT diensten, zoals (white label) webdesign, consultancy, development opdrachten, hosting en nog veel meer. Ook ben ik inmiddels een doorgewinterde freelancer.

Informeer naar de mogelijkheden.

Skills

Web Development

Professionele websites die de kern van een bedrijf uitstralen. 

UX/UI Design

(Her)design van websites in de laatste 2022 trends met Adobe XD of Figma.

Branding

Complete huisstijlen: logo's, slogans, identiteiten en meer.

Advisory & Freelance

Ik ben beschikbaar voor freelance en IT advisory. Neem contact op om uw wensen te bespreken. 

Tarieven

Uurtarief IT Diensten
60 /uur

Mijn uurtarief voor alle bovengenoemde IT diensten zijn €60 per uur, vrijgesteld van btw. 

WordPress Website Ontwikkeling
1000 /website

Complete WordPress Websites vanaf €1000 per website. Voor meer info, lees hieronder verder!

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is één van mijn meest gevraagde diensten. Hoe kan het ook anders: het is makkelijk te onderhouden, relatief goedkoop en biedt vele oplossingen. Gemiddeld maak ik 20 WordPress websites per jaar en ik kan je vertellen dat ik alle ins-and-outs ondertussen wel ken. 

Wat kost het om een WordPress website te laten maken?

De meest gestelde vraag aan mij is “Wat kost het om een WordPress website te laten maken?“. Een hele logische vraag, waar helaas niet altijd een simpel antwoord op valt te geven. 

Vergelijk het met het bouwen van een huis. Wat voor huis wil je precies, hoeveel slaapkamers, hoeveel badkamers, hoeveel verdiepingen… Een bungalow is nu eenmaal goedkoper dan een villa, maar beiden even functioneel. Er valt dus niet makkelijk één prijs te noemen die geldt voor alle websites. 

Maar daar heb ik iets op bedacht! Gebruik onderstaande tool om een inschatting te krijgen van de prijs van jouw nieuwe website.